Proizvodi - Kamen sa Blagaje - www.mermer.co.rs

Go to content

Main menu:

Proizvodi

Lomljeni kamen

Pogodan za popločavanje staza, zidanje potpornih zidova, kao građevinski lomljeni kamen, za stabilizaciju klizišta, a u kombinaciji sa pletenim žičnim kavezima može se koristiti za izgradnju fontana, žardinjera...

Kamena kocka

Kamena kocka, može biti različitih dimenzija i sa različitom završnom obradom. Dimenzije mogu biti 10-30cm debljine, 40cm širine i proizvoljne dužine. Izrađuje se u dogovoru sa kupcem prema zahtevanim dimenzijama.

Kamene štanglice

Veoma popularan proizvod od kamena koji je pronašao široku primenu u građevinarstvu, kako za fasade, tako i za enterijere. Štanglice se, prema potrebama kupaca, mogu izrađivati u raznim dimenzijama.

Bunja

Proizvod koji se koristi za oblaganje cokli, ograda, grobnica... Može biti sitnija i krupnija prema potrebama kupca.

Blokovi i cigla

Blokovi i cigla od kamena za zidanje idelano za izgradnju kuća, vikendica, roštilja, ograda...

Polirani kamen

Poliran kamen vrhunskog izgleda, najčešće se koristi za popločavanje podova, gazišta za stepenice, solbanke na prozorima, oblaganje kamina, kao radne površine u kuhinji...

Lavaboi

Ekskluzivni lavaboi proizvedeni u našoj radionici, mogu se raditi i prema zahtevima kupaca. Dimenzije kamena nam omogućavaju i izradu tuš kabina po narudžbinama.

Baštenske česme

Baštenske česme rađene u rustičnom stilu uz minimalne tragove obrade, lepo se uklapaju u svako dvorište. Kamen je zaštićen italijanskim lakom u dva premaza.

Baštenske klupe i stolovi

Baštenske klupe i stolovi od kamena, izrada prema dogovoru sa kupcima. Moguća izrada i u kombinaciji sa drvetom i kovanim gvožđem.

 
Back to content | Back to main menu